Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Scherpe Prijzen - Snelle Levering! Kom eens langs in onze winkel!
0 € 0,00
 

Verzenden en retour

Ma t/m Vr vóór 16:00 uur besteld, volgende dag in huis!

ivm Corona virus reken op ca. 2 á 3 extra werkdagen.

Buitenland zendingen duren ca. 2-4 werkdagen of meer.

Het is belangrijk dat de door u gekochte spullen in de webwinkel snel en goed afgeleverd worden. Daarom versturen we met Post.nl en DHL.

  • Kleine pakketjes en grotere pakketten binnen NL kosten €3,99 verzend/handling kosten en zijn vrijwel altijd de volgende (werk)dag in huis, als u voor 16.00 uur heeft besteld. Naar België duurt het soms iets langer. Verzenden naar BE is vanaf €4,99
  • Bestellingen boven de €50,- worden gratis afgeleverd in Nederland. Belgie v.a. €100. Ook grote pakketten. Hele grote pakketten, zoals onze allergrootste atelierezel of grote schildersdoeken hebben altijd een verzendkosten toeslag van €25, deze eventuele toeslag staat vermeldt bij het product en is zichtbaar in de winkelwagen. Voor ezels, doeken en tekentafels geldt wel een iets langere levertijd, deze varieert van 1 tot 5 werkdagen.
  • Buiten Nederland en Belgie: kleine pakketjes zijn meestal vrij snel in huis, maar houd rekening met 3 werkdagen, de kosten zijn meestal €5,99. Grotere pakketten buiten nederland zijn v.a.€9,95. Houdt er toch rekening mee dat vertraging vaker voorkomt bij buitenlandse verzendingen. Extreem grote pakketten (groter dan 1,20 meter zijn altijd prijzig naar het buitenland)

AFHALEN IN ONZE WINKEL: Natuurlijk kunt u de bestelde materialen ook ophalen in onze winkel, Vechtstraat 90 te Zwolle.

Retourzenden (14 dagen bedenktijd):

U kunt tot 14 dagen na het leveren van de bestelling de spullen retourneren, klik hier om het retourformulier te downloaden. Overigens zijn de kosten van retourzendingen voor de klant. Heeft u nog vragen neem dan even contact met ons op.