Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533

Verzenden en retour

Het is belangrijk dat de door u gekochte spullen in de webwinkel snel en goed afgeleverd worden. Daarom versturen we met Post.nl en DHL.

  • Kleine pakketjes en grotere pakketten kosten €3,95 verzend/handling kosten en zijn vrijwel altijd de volgende (werk)dag in huis, als u voor 16.00 uur heeft besteld.
  • Bestellingen boven de €50,- worden gratis afgeleverd in Nederland en België. (Ook grote pakketten). Zelfs hele grote pakketten, zoals atelierezels hebben deze lage verzendkosten, hierin zijn wij uniek! Voor ezels, doeken en tekentafels geldt wel een iets langere de deze varieert van 1 tot 5 werkdagen.
  • Buiten nederland: kleine pakketjes zijn meestal vrij snel in huis, maar houd rekening met 3 werkdagen, de kosten zijn meestal €5,95. Grotere pakketten buiten nederland zijn v.a.€9,95. Houdt er toch rekening mee dat vertraging vaker voorkomt bij buitenlandse verzendingen.

AFHALEN IN ONZE WINKEL: Natuurlijk kunt u de bestelde materialen ook ophalen in onze winkel, Vechtstraat 90 te Zwolle.

Retourzenden (14 dagen bedenktijd):

U kunt tot 14 dagen na het leveren van de bestelling de spullen retourneren, neem vooraf even contact met ons op. Indien gewenst kunt u hier een retourformulier downloaden. Overigens zijn de kosten van retourzendingen voor de klant.